Adela Mîrza, Giorgia Meloni și Gila Gamliel - întâlnire pentru stabilirea strategiei de cooperare în vederea alegerilor din anul 2024

adela mirza

Adela Mîrza, președintele Alternativa Dreaptă, a participat, în perioada 24-28 iunie, la o serie de evenimente organizate în Italia de către Partidul Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni ( ECR Party).

În cadrul acestor evenimente a avut loc o întâlnire oficială desfășurată la Roma între Adela Mîrza, Giorgia Meloni (Premierul Italiei ) și Gila Gamliel ( Ministrul Securităţii din Israel) pentru a stabili strategia de cooperare până în anul 2024 astfel încât Alternativa Dreaptă să câștige alegerile și să contribuie decisiv la victoria conservatorilor europeni. Discuțiile au acoperit o gamă largă de subiecte, inclusiv securitatea națională, creșterea economică, protecția drepturilor și libertăților cetățenilor.

Adela Mîrza, Giorgia Meloni și Gila Gamliel au pus accentul pe importanța unei abordări integrate și coordonate în fața provocărilor actuale. Cei trei lideri conservatori au reafirmat angajamentul lor față de promovarea unei agende conservatoare și responsabile, care să asigure protejarea valorilor tradiționale și să susțină dezvoltarea sustenabilă în beneficiul generațiilor viitoare.

consiliu ecr

Președintele partidului Alternativa Dreaptă, Adela Mîrza  a participat luni la consiliul conducerii Partidului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR Party), unde a fost aleasă în consiliul de conducere. Consiliul Conducerii ECR reprezintă un for important pentru consolidarea cooperării politice și promovarea valorilor conservatoare în Europa. Participarea președintelui Adela Mîrza la acest eveniment evidențiază angajamentul partidului Alternativa Dreaptă față de promovarea unei Europe puternice, bazate pe principii conservatoare și responsabilitate individuală. În cadrul întrevederii, au fost discutate teme de interes major, precum protecția identității naționale, securitatea granițelor și dezvoltarea economică a națiunilor europene.

Măsurile adoptate reprezintă pași importanți în direcția consolidării colaborării între partidele conservatoare din întreaga Europă și promovarea unei agende comune bazate pe valorile noastre fundamentale. ECR este o platformă puternică pentru partidele conservatoare și reformiste din Europa, iar participarea doamnei Adela Mîrza la acest consiliu consolidează legăturile și relațiile politice între partidul nostru și alte formațiuni conservatoare europene.  Partidul Alternativa Dreaptă se angajează să continue dialogul și colaborarea cu partidele conservatoare din întreaga lume, cu scopul de a crea o platformă puternică pentru schimburi de idei și inițiative comune.

Category

aeroport

victoria