Lucrările la metrou vor începe în Florești

metrou

Lucrările la metroul din Cluj vor începe în Florești și nu în Cluj-Napoca așa cum autoritățile au anunțat în repetate rânduri.

Modificarea a fost făcută la cererea celor care construiesc noul Spital de Urgență și care a fost acceptată în Consilul European al PNRR.

„În ultima perioadă am avut mai multe întâlniri cu specialiștii executantului lucrărilor la metrou. După analize detaliate s-a luat decizia ca lucrările la metrou să înceapă în Florești, conectându-ne la primele cinci stații din acest sistem modern de transport în comun”, a afirmat Bogdan Pivariu.

Primarul comunei Florești a mai precizat că acest lucru a fost confirmat în ședința Consiliului European al PNRR, unde s-a aprobat modificarea traseului, plecând de la solicitarea celor implicați în construirea Spitalului Regional de Urgență din Florești.

„Este o veste extraordinară pentru comunitatea noastră și pentru întreaga regiune! Urmează să fie aprobate fondurile pentru exproprieri de către Guvernul României, iar lucrările ar trebui să înceapă la 1 martie 2024, a mai susținut primarul comunei Florești.

Category

aeroport sarbatori

 

victoria